Nemzetközi kategória bejegyzései

Csak kérdések

Ki tudja, hogy mire vonatkozik a népszavazás kérdése? Az EU bármilyen szerve hozott már valamilyen döntést ez ügyben? Lehetne erről látni valamilyen dokumentumot? Tényleg komolynak látszik az a szándék, hogy rákényszerítenék a tagállamokra a menekültek letelepítését meghatározott számban? Más felvetéseknek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, Magyarország, Nemzetközi | Csak kérdések bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A megfagyott világ

“Erich őszinte lelkesedéssel fújta a dalt. Ugyanolyan vakon támogatta a szovjet rezsimet, mint annak idején a fasisztákat. Carla kezdetben értetlenkedett és mérgelődött, de azóta rájött ennek a dolognak a szomorú logikájára. Erich azok közé a fogyatékos emberek közé tartozik, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nemzetközi | A megfagyott világ bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Remondis

Annak ellenére, hogy csak a közelmúltban fogadták el a hulladéktörvényt, már legalább másfél, de inkább két éve tudni lehet, hogy 2014-től csak többségi önkormányzati, vagy állami tulajdonú cégek végezhetik a hulladékgyűjtési és kezelési tevékenységet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, Nemzetközi, Oroszlány | Címke: , , , | 1 hozzászólás

Csak a pénzük kell, a zászlajuk nem!

Hát igen, egy nem és öt tartózkodó szavazattal megbukott Rajnai Gábor (MSZP) volt polgármester azon egyéni indítványa, hogy rendelet szabályozza az önkormányzat által alapított városi intézmények zászlóhasználatát. E szerint kerüljön kitűzésre a nemzeti lobogó mellett a település, valamint az Európai Unió zászlaja is. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, Nemzetközi, Oroszlány | Szóljon hozzá most!

Martin Schulz beszéde

Martin Schulz beszéde az Európai Szocialista Párt Kongresszusán Kedves Elvtársak, Kedves Barátaim! Az európai szocialisták visszatértek! Újra választásokat nyerünk Európában. Az inga ismét balra lendül. Az előző prágai kongresszusunkon, 2009-ben nehéz időket éltünk át. Súlyos veszteségeket szenvedtünk az európai választásokon. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, MSZP, Nemzetközi | Szóljon hozzá most!

Strasbourg: tömeges emberi jogsértés

A strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta Magyarországot a tisztességes eljáráshoz való jog megsértése miatt egy indokolás nélkül elbocsátott kormánytisztviselő jogviszonyának megszüntetéséért – számol be honlapján a Magyar Helsinki Bizottság. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nemzetközi | Címke: , , , , , , , , , , , | 1 hozzászólás

Meghülyült az ország?

Vagy csak a zembereket hülyítik? Mi meg sunnyogunk, sumákolunk, azért magunk között megbeszéljük, amitől semmi sem változik és minden folyhat a maga kerékvágásában. Várjuk a megváltó 2014-et, amikor majd valószínűleg a matematikusok kerülnek hatalomra, mert ők ki tudják számolni, hogy hogyan lehet nyerni, győzelemre vinni egy ígérethalmazt vagy egy „nemígérgetést”. A magyar szürkeállomány világhírű, de nem tudja kitalálni, hogy ezt a sok okosságot hogyan lehet összeadni és kiszűrni a sok debil intézkedést, alkalmatlan egyént a vezetésből, sőt elérni, hogy oda se kerüljön. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, Nemzetközi | Címke: , , , , , | Szóljon hozzá most!

Eltitkolt ünnep

Minden ünnepünket próbára tette a történelem. Volt, amit időnként betiltottak, másokat elfelejtettek egy időre, de akadt olyan is, amit nem tudtak az emberekre erőszakolni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, Nemzetközi, Oroszlány | Címke: , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Meghívó

Kedves Barátunk! Szeretettel meghívunk a Győzelem Napja és az Európai Unió Napja alkalmából szervezett ünnepségünkre. Helye: Haraszthegyi Hősi Emlékmű Ideje: 2012. május 9. – 17:00 óra. Az ünnepségen beszédet mond és a szervezet nevében koszorúz Székely Antal az MSZP Oroszlányi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Nemzetközi, Oroszlány | Címke: , , , , | Meghívó bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Diplomás morgolódás

Azok számára, akik sajnos nem vehettek részt a felsőoktatás valamelyik intézménye megfelelő képzésében, szinte minden esetben értelmezhetetlen a plagizált diploma vagy doktori értekezés. Értetlenül állnak a kérdés előtt, mondván, hogy az csak egy papír. A doktori képzésben pedig csak a diplomások szűk csoportja érintett, így ezzel kapcsolatos ismeretek még hiányosabbak a mindennapok embere számára. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Komárom-Esztergom megye, Magyarország, Nemzetközi, Oroszlány | Címke: , , , , , | 6 hozzászólás