Megnyitott az Oroszlány-Vértessomló jégpálya

JegpalyaA Vértessomlóra vezető úttal kapcsolatos hazugságdömping folytatódik, Takács Károly akkora csúsztatásokat ad elő, hogy az oroszlányi közéletet lassan egy gigantikus jégpályává változtatja! Igaz, most ennek van a szezonja, de valljuk be: jobb, amikor mi csúszunk a jégen, a kijelentések pedig megállnak, mint fordítva!

Az OTV közölt egy riportot, amelyben a Vértessomlóra vezető úttal kapcsolatos állítólagos rongálást firtatta városunk géniusza. A riport végén szem- és fültanúi lehettünk annak, ahogy Takács Károly próbálja bizonygatni az igazát. Ezzel kapcsolatban a polgármester írt egy bejegyzést Facebook oldalára, ahol megosztja az üggyel kapcsolatos érzéseit az arra tévedő érdeklődőkkel. A bejegyzés kezdete meglehetősen furcsa. Nem elég, hogy ismét leírja Papp János úr nevét – annak ellenére, hogy beszélgetőpartnere többször is jelzi, hogy ezt ne tegye – még a kocsijára is utalásokat tesz. Vajon mi lehet ezzel a célja? Mi lesz a következő? Postacímet, esetleg telefonszámot is kapunk majd?

A bejegyzésben a polgármester tovább ködösít, és valótlan állításokat közöl az olvasóval. Ugyanis nem az hangzott el, hogy „maga gyógyszeres kezelésre szorul”, hanem az, hogy „orvoshoz kell fordulni”. Lehet megfogadta a tanácsot és a gyógyszeres kezelést, mint tény közli?

Takács Károly meg szeretett volna egyezni Papp úrral a közösség érdekében. De miért pont vele? Hiszen a riportban kiderült, hogy Takács Károly nem tudja kik a tulajdonosok. Papp úr pedig egyértelműen jelzi felé, hogy ő nem tulajdonos! Vagy már teljesen mindegy, azaz bárkivel, bármiről megegyezne? A 25.000 ember (a polgármester szerint) veszélyeztetése pedig valós probléma! Éppen ezért kellett volna normálisan leegyeztetni az út építésével kapcsolatos ügyeket, és miután mindenki számára megnyugtató döntés születik, utána nekiállni. Nem úgy belevágni az építkezésbe, hogy még meg sem egyeztek a tulajdonosokkal! Vagyis Polgármester úr, nem szabadna embereket veszélyeztetni – amint arra a másik riportalany fel is hívja a figyelmet! Még Önnek se!

Van egy mondat, ami viszont totál zavaros: „Különösebben én nem akarok a tulajdonosokkal foglalkozni, megegyezésre törekszem, de senki nem árthat a másiknak!” Furcsa igaz? Kezdetben mondjuk azért, mert az ügyben megegyezni a tulajdonosokkal kell, de ő nem akar velük foglalkozni. Vagyis nem foglalkozik velük, de azért meg akar velük egyezni! Hogy is van ez!? A mondat utolsó része a legszebb! „senki nem árthat a másiknak”. Mondja mindezt úgy, hogy állampolgárokat citál a nyilvánosság elé, bizalmas információkat oszt meg róluk, és ki nem mondott szavakat ad a szájukba! Mi ez, ha nem a másik bántása? Vagy a helyi Fidesz vezetése és a szavazók erre is felhatalmazták a polgármestert a választások során?

Érdekes Takács Károly gondolkodása, mondandója pedig gyakran meglepően zavaros, érthetetlen!, De egy dolog mindig megfigyelhető! Ha indokolt, hanem a politikai ellenfeleknek következetesen bemos egyet, ami az esetek többségében övön alulira sikerül. Most sem történik másként, Sőt azt mondja, hogy aki az út, az Isten adta út rongálásának szurkol (ez is érdekes egy meglátás részéről), annak ki kellene vonulni a demokratikus közéletből. Az egyeztetés nélküli útépítés, más magántulajdonának semmibe vétele, vagy valótlanságok állítása annyira demokratikus cselekedetek? Vagy esetleg magukra untak a Fideszben és újabb arcok kellenek az antidemokratikus oldalon? Rágalommal nem fog menni a tagtoborzás, azt az oldalt ki kell érdemelni és rá kell szolgálni, ahogy Takács Károly és pártja rá is szolgált ez elmúlt években – többek között az útépítéssel kapcsolatos herce-hurca kapcsán is!

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Megnyitott az Oroszlány-Vértessomló jégpálya bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?