Nyílt levél

TKarolySTOPTisztelt Képviselő-testület!

Kérjük Önöket, hogy a város jövője érdekében a továbbiakban ne adjanak egyszemélyes felhatalmazást Takács Károlynak a szennyvizes, hulladékos és fűtőműves tárgyalások folytatásához!

Kérjük, hogy a tárgyalásokat az adott területeket jól ismerő műszaki és gazdasági szakértők bevonásával végezzék!

  • Takács Károly Oroszlánynak eddig sok kárt okozott. Mint utóbb bebizonyosodott, az 1,6 milliárd értékű szakrendelőt megtarthatta volna a város, ha csak egy kicsit is küzd érte!
  • Takács úr tárgyalt egy logisztikai központról, de az első tárgyalás után a befektető soha többet nem jelentkezett! Pedig a polgármester azonmód telekürtölte a médiát, hogy tavaly év végére átadják a központot.
  • A sportfejlesztések támogatására lehetőséget adó társasági adós pályázatokban is teljes kudarcot vallott az ipari parki cégeknél!
  • 25 millióért külterületi, jórészt nem is Oroszlányhoz tartozó utat építtetett kizárólag oroszlányi adóforintokból, miközben a belterületi utak és járdák nagy része lassan teljesen járhatatlan lesz!
  • A városi, korszerű szennyvízvagyon megtartására vonatkozó szerveződésből sem lett semmi! Ha rajta múlna, már idén a vízmű társasághoz kerülne a milliárdos értékű szennyvízvagyon üzemeltetése!
  • Az Arany János iskola átalakítása szolgáltató városközponttá előkészítés és több 10 milliós költségek után az I. ütemnél elakadt, a Magyar Postával való tárgyalások két éve egyhelyben topognak!
  • A polgármester még abban a témában is kudarcot kudarcra halmoz, amiben állítólag szakértő! Az MVM évek óta az orránál fogva vezeti a várost, nem tudni 2014. december 31-e után mi lesz a távfűtéssel?
  • Most pedig hazug állításokra és a fideszes törvényekre alapozva több száz millióval többet akar fizetni a Remondis részvények 75%-áért, mint amennyit azok valójában érnek!

Kérjük Önöket, állítsák meg a további rombolást, ne hagyják szeretett városunkat Takács Károly elképesztően rossz döntései miatt teljesen tönkremenni!

Oroszlány, 2013 április 2.

Oroszlány város képviselő-testületének
MSZP frakciója

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Nyílt levél bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?