Etetem a csókosokat

CsokosEtetesMint arról portálunkon már több alkalommal beszámoltunk, Oroszlányban is – miért is lenne kivétel – jó pár rendszercsókos kapott lehetőséget a nemzet dohányboltjának üzemeltetésére.

Most arról, hogy ez a szenvedély mennyire nem egészséges, felesleges polemizálni, s – dohányosként – nem is ragadtam volna emiatt billentyűt, hiszen mindenki saját egészségéért felel. Amiatt azonban igen, hogy rájöttem a nagy trükkre: úgy büntetik a káros szokás rabjait, hogy közben gazdaggá teszik elvbarátaikat, s mivel tudják, hogy ez nem sokáig marad így, megpróbálják a legtöbb hasznot realizálni, amíg tart monopolhelyzetük.

Szóval úgy két hete vettem észre, hogy az addig 800 forintba kerülő kedvenc cigim alatt már 820 Ft díszeleg a polcon. Még meg is nyugodtam, hogy „azemútnyócév”, meg a Gyurcsány-Bajnai csak riogtatott a nagy áremelkedéssel, mert a nemzeti, fülkeforradalmi, népi, pógári, azemberi kormány nem engedi elszabadulni az árakat – legalább is ez ügyben.

Aztán tegnap kaptam egy rendes flamóst a pofámra: 860 Ft díszelgett kedvenc füstölnivalóm alatt. Miután összeszedtem magam az aléltságból, a trafikos megnyugtatott: Uram! Ez csak a kezdet, lesz ez még drágább is!

A bejegyzés kategóriája: Magyarország, Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?