Már most készüljenek…

GloriaAhogy lesz, úgy lesz, mert a múltból építkező jövő már itt tipródik a küszöbünkön. Maholnap már tegnap volt, reggelre talán kitavaszodik az ősz, burjánzik a termékeny magyar kreativitás és büszkeség. Lelohadt a hazánkat nyomorulttá tevő szakadásos, a moralitás mocsarába süllyedő gondolkodás. Szárnyal a sas, folynak a folyók és a hitünket sem vesztettük el, mert megvan! Sőt! – egyre többen leszünk! Nem úgy van semmi, mint ahogy azt a szociál-liberális-bolsevista-idegenszívűek állították, hanem úgy van, ahogy van, mert a dakotáktól sem illik megkérdezni, hogy miért ül a lovon a menetiránynak háttal. Harmadrészt pedig mindig eszembe jut az a hajnali fény, amely derengeni látszik, amikor ballábbal kelek föl és úgy érzem, hogy ez rossz, vagy nem jó.

Ilyenkor – Honfitársaim! – minden magyar ember körözik egyet a körözött körül, el kezd gondolkodni azon, hogy megszolgálta-e a reggelit és milyen feladattal bízta meg aznapra a magasságos, azaz én magamat. Tegye mindenki a szívére a kezét és ne hagyja ott: Mikor érezné azt, hogy itt a magyar igazság? Én sem tudom biztosan, de ez egy jó kérdés. Azt azonban tudom, hogy a hatalom az szolgálat, én a magam szolgája vagyok, s az az igazság innen nézvést, amelyet én mondok, meg gondolok.

Nem azért vagyunk kicsik, mert nagyok vagyunk, hanem azért vagyunk nagyok, hogy ne legyünk kicsik, és ha nagyok a kicsik, akkor bizony nehéz a szülés. Én azon munkálkodom, hogy ezt a nagyok is megértsék – Kedves Barátaim! – és legyen a dolgoknak eleje és vége és ne gondolja senki, hogy az én nevemben nekünk bárki, bármit mondhat, mert velünk nem lehet packázni sorskérdésekben hivatásilag, nekünk énvelem küldetésünk van itten a földön, ahol a talpat is talpra kell állítani már.

Hajrá! – ahogy a Vörös téren elhangzott május elsején.
Csak a Fidesz!

Kategória: Oroszlány | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?