Oroszlányi legek

LegLegLegKis városunk a Vértes tövében igazi legek városa. Sok tekintetben rendelkezik Oroszlány olyan adottságokkal, amelyekkel méltán teszik országos vagy világhírűvé. Azonban a tényeket vizsgálva arra lettünk figyelmesek, hogy városunk vezetői is sok tekintetben rekorderek a maguk területén.

Első körben itt van a mi bölcs polgármesterünk, a mindig felkészült, igazi polihisztori adottságokkal rendelkező Takács Károly. Takács úr a ciklusa elején 8 millió forintért vásárolt egy új hivatali autót, amelynek futásteljesítménye még Kövér „Plüssmackó” Lászlóra is ráver. Bizony-bizony, a mi bölcs Marco Polonk még a házelnöknél is többet utazik, hol Vértessomló felé, hol Budapestre, persze Paksi kitérőkkel.

Amíg Takács Károly az utakat rója, és szorgalmasan gyűjti a tankolásért járó pontokat (lehet ebből lesz majd meg a sportcsarnok önereje), addig Papp Péter városunk második első számú vezetője és Czunyiné dr. Bertalan Judit egy egészen sajátságos házi versenybe kezdtek. Tették ezt minden bizonnyal azért, mert az ország, a város jobban teljesít, legalábbis ezt hallani mindenhonnan. Az ő házi versenyük nem szól másról, mint a pozícióhalmozásról. A Fidesz által létrehozott torz világban teljesen természetes, hogy egy ember több olyan pozíciót birtokol amiért, ha nem is jár direkt díjazás, a befolyás azért számottevő.

Kezdjük a sort Czunyiné dr. Bertalan Judittal. Egy korábbi cikkünkben megjegyeztük már hogy, ha minden posztot becsülettel el szeretne látni, akkor egy napnak nem 24 hanem legalább 48 órából kellene állnia, még akkor is, ha állam által biztosított autó furikázza A-ból B-be, természetesen sofőrrel.

Papp Péter igyekezett felzárkózni a mezőnyhöz, és települési képviselői mandátuma mellé már a ciklus indulásánál begyűjtött egy alpolgármesteri címet. Később ezt megfejelte az OKÖ Zrt felügyelő bizottsági elnöki posztjával, de Péter itt nem állt meg. Többen mondták, hogy szép teljesítmény volt, de nem akart leszakadni az élmezőnytől, így ő lett a Nemzeti Értéktár Bizottság elnöke, és ő vezeti a 60 éves a városunk rendezvénysorozatot előkészítő bizottságot is. Péter a helyi FIDESZ csoport elnöke és a frakció vezetője is. Emellett még van természetesen civil szerepvállalása is, az Önkéntes Tűzoltóság elnöki posztját is ő tölti be. Ugyanakkor étterem vezető és trafiktulajdonos is egy személyben.

Ezek alapján kijelenthetjük, hogy városunkat és körzetünket igazán szerteágazó, mély szakértői tehetséggel megáldott emberek vezetik, képviselik MINDENHOL. Bizony mindenhol! – hiszen ők mindenhol ott vannak.

Ha Ön, kedves olvasó esetleg nem gondolja úgy, hogy egy ember el tud látni ennyi feladatot, és esetlegesen a hatalom megszerzésének és birtokolásának beteges kényszeréről van szó, akkor egy dolgot tehet: El kell döntenie, hogy 2014-ben milyen döntést hoz!

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?