Oroszlányit a parlamentbe! – vagy mégse?

szekelyTörténelmi pillanat és lehetőség előtt állnak Oroszlány lakói. A megye 3. számú választókerületében Székely Antal, a bányászváros pedagógusa, 2004-2008-közötti polgármestere indulhat a baloldal színeiben az országgyűlési választáson. Gondolom, erre a hírre, minden lokálpatrióta szíve megdobban, hiszen valóban nem mindennapi alkalom és lehetőség előtt áll a település egyik polgára.

Normális viszonyok között ilyen esetben megszűnnek a politikai és személyes ellentétek, mindenkinek csak az a fontos, hogy városa közvetlen képviselethez jusson a „nagypolitikában”.

Mint írtam, normális viszonyok között, mert kis hazánkban ilyenről évek óta nem beszélhetünk. Feljelentgetés, múlthamísítás, mindennek az elsöprése, átnevezése. Ez, ami jellemző az oroszlányi politikára, s ha valakinek mégis lennének kétségei, kérdezze mg bármelyik fideszes, kereszténydemokratás képviselőt, ki mellett kampányol? A helybéli Székely Antal, vagy a bokodi illetőségű Czunyiné dr. Bertalan Judit mellett?

Hogy ne legyen senkinek kétsége a következő heteket illetően, mellékelek egy fotót, amin a megye egyszemélyes kisatyaúristene mellett Papp Péter alpolgármester feszít, s egy csokor „úriember”, akiknek – a jelek szerint – mindamellett, hogy hazudjanak egy jóízű megmentőt, még a nyelvük is megfelelően hosszú! De olvassuk csak a képhez mellékelt szöveget – tanulságos!

BDSZ-Markus

A BDSZ oroszlányi vezetősége és a politikai támogatottak
(Akkor ki volt tüntetni a kormány intézkedései ellen?)

„A BDSZ MÁRKUSHEGYI SZERVEZETE CSOKOR VIRÁG KÍSÉRETÉBEN KÖSZÖNTÖTTE CZUNYINÉ DR. BERTALAN JUDITOT KORMÁNYMEGBÍZOTT ASSZONYT, ÉS EGYBEN KÖSZÖNETET MONDOTT A MÁRKUSHEGYI BÁNYA MEGMENTÉSÉÉRT, VALAMINT BIZTOSÍTOTTA, HOGY A BDSZ MÁRKUSHEGYI SZERVEZETE TÁMOGATJA AZ ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOKON.”

A bejegyzés kategóriája: Magyarország, Oroszlány
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?