Egyéb kategória bejegyzései

A baloldalért, az országért…

Keleti György egész életét szolgálatnak tekintette. Most, hogy 74 évesen elment, alig tudjuk számba venni, hány helyen, hányszor tett szolgálatot hazájának, a baloldalnak, választókerületének, nekünk, oroszlányiaknak.

Kategória: Egyéb | A baloldalért, az országért… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Meghalt Keleti György!

Nyugodjon békében!

Kategória: Egyéb | Meghalt Keleti György! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

“Függetlenség napja”

Nagy napra készülünk. Október 13.-án helyhatósági választások lesznek. A rendszerváltozás óta – egyesek szerint visszarendeződés, vagy visszatérés a gyökerekhez, mások szerint semmi nem változott – sok mindent megéltünk. Változott a közélet, a közerkölcs, a pártok, a kampány, mindenütt felfedezhetők némi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | “Függetlenség napja” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az összefogás további jelöltjei

Kategória: Egyéb | Az összefogás további jelöltjei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sólyom Jöran – képviselő-jelölt (7. VK.)

Tisztelt Választópolgár! 1963-ban születtem Oroszlányon. A főiskolás évek után itt alapítottam családot és jelenleg is itt élek. Egy leánygyermekem van, had- és biztonságtechnikai mérnökként végzett. Feleségem képesített könyvelő, jelenleg mindhárman a család társas vállalkozásában dolgozunk. 1982-ben érettségiztem és végeztem, mint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Sólyom Jöran – képviselő-jelölt (7. VK.) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Rajnai Gábor – képviselő-jelölt (5. VK.)

Tisztelt Választópolgár! Oroszlányban nőttem fel. Itt érettségiztem az Eötvös Loránd Műszaki Középiskolában. 1974-től ebben az intézményben dolgoztam oktatóként, oktatásvezetőként, tanárként, műszaki igazgatóhelyettesként. Felsőfokú tanulmányaimat – munka mellett – Győrben, és a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem. Fiatalok generációinak adhattam át tudásomat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Rajnai Gábor – képviselő-jelölt (5. VK.) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Székely Antal – képviselő-jelölt (2. VK.)

Tisztelt Választópolgár! Székely Antal vagyok, nyugdíjas magyar-történelem szakos tanár. 1952, azaz születésem óta élek Oroszlányon, ahol az általános iskolát és a gimnáziumot is végeztem. Feleségem nyugdíjas pedagógus, ő is Oroszlányon tanított. Fiam is tanár, ő Győrben él családjával, felesége orvos. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Székely Antal – képviselő-jelölt (2. VK.) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Lazók Zoltán – polgármester jelölt

Tisztelt Választópolgár! Oroszlányi születésű vagyok. Ez az a város, ahol felnőttem, ahol megkezdtem tanulmányaimat, ahol családot alapítottam, vállalkoztam, dolgoztam, és ez a település az otthonom ma is. Általános iskolai tanulmányaimat követően kerültem az esztergomi Bottyán János Finommechanikai és Műszeripari Szakközépiskolába, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Lazók Zoltán – polgármester jelölt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az OLPK jelöljei

A közelmúltban adtuk hírül, hogy Oroszlányban öt párt és egy civil egyesület vezetői megállapodtak abban, hogy közösen indítanak jelölteket a helyhatósági választáson október 13-án. Az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre Egyesület színeiben Lazók Zoltán jelenlegi polgármester indul újra a tisztség elnyeréséért.

Kategória: Egyéb | Az OLPK jelöljei bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2019. október 13.

Mint az már köztudott, 2019. október 13-n Önkormányzati választás lesz hazánkban. A korábbi szokásoktól eltérően ezen a választáson a kormányzattal ellentétes pártok közösen indulnak a helyhatósági választáson. Június végén 5 párt (KD, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP) és egy civil egyesület … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | 2019. október 13. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva