EU Parlament kategória bejegyzései

Csak kérdések

Ki tudja, hogy mire vonatkozik a népszavazás kérdése? Az EU bármilyen szerve hozott már valamilyen döntést ez ügyben? Lehetne erről látni valamilyen dokumentumot? Tényleg komolynak látszik az a szándék, hogy rákényszerítenék a tagállamokra a menekültek letelepítését meghatározott számban? Más felvetéseknek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, Magyarország, Nemzetközi | Csak kérdések bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mit gondolnak erről…

Az Európa Parlamentben elhangzott, hogy Orbán sikeres konzervatív politikája eredményeként Magyarország ma jobban teljesít. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, Magyarország | Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Örülünk a szénfillérnek

„A Bizottság január végi határozata, elgördíti az akadályt a magyar bányászoknak járó támogatások kifizetése elől” – derül ki Joaquín Almunia versenyügyi biztos Herczog Edit EP-képviselő kérdésére adott friss válaszából. A szocialista energiapolitikus decemberben kezdeményezett találkozót a biztossal, illetve fordult kérdéssel az Európai Bizottsághoz, mivel évek óta késik a bányászoknak a szénfillér után járó támogatások kifizetése. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, Magyarország, Oroszlány | Címke: , , , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

EP hírlevél – 2013. január

Herczog Edit EP képviselő jóvoltából elérhető legfrissebb hírlevele. Sok szeretettel ajánljuk mindenkinek akit érdekelnek az alábbi témák: az EU hétéves költségvetése; az Európai Beruházási Bank jelentése; az ír elnökségi félév; ifjúsági garancia a munkanélküliség ellen; wannsee-i konferenciára emlékezve. Az Adobe Reader … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament | Szóljon hozzá most!

Döntött a brüsszeli bizottság

Jóváhagyta szerdán az Európai Bizottság, hogy a magyar állam 42,247 milliárd forinttal járuljon hozzá a versenyképtelennek ítélt márkushegyi szénbánya bezárásának költségeihez. A brüsszeli testület megítélése szerint az állami támogatás nem ellentétes az unió versenyjogi előírásaival, mert a termelés támogatása idővel csökken, a magyar hatóságok pedig kötelezettséget vállaltak, hogy a bánya bezárásának társadalmi és környezeti következményeit mérsékelni fogják. „Ezek az intézkedések megkönnyítik majd azt a folyamatot, amely a bánya 2014 végéig történő, elkerülhetetlen bezárásához vezet, segítséget nyújt azoknak, akiknek szenvedést okoz ez a fájdalmas átalakulás, valamint mérséklik a szénbányászatnak a környezetre gyakorolt hatását” – idézi az Európai Bizottság közleménye Joaquín Almuniát, a testület versenypolitikáért felelős tagját. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, Magyarország, Oroszlány | Címke: , , , , , , | Szóljon hozzá most!

EP hírlevél

Herczog Edit EP képviselő jóvoltából elérhető legfrissebb hírlevele. Sok szeretettel ajánljuk mindenkinek akit érdekelnek az alábbi témák: A Nobel-békedíj birtokában nem dőlhetünk hátra; 2013 nem lehet a hét szűk esztendő kezdete az EU-ban; Újabb akadály hárult el a kkv-k európai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament | Címke: , , , , , | Szóljon hozzá most!

Videóajánlat

Herczog Edit (az MSZP európai uniós képviselője) jóvoltából videóinterjúban tájékozódhatnak az érdeklődök arról, hogy milyen hazánk megítélése az unión belül. Mint az egyéb forrásokból is tudható, hazánk sajnos egyre rosszabb helyzetbe kerül az unión belül. A kormány forradalmi hevületének következtében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament | Címke: , , | Szóljon hozzá most!

Martin Schulz beszéde

Martin Schulz beszéde az Európai Szocialista Párt Kongresszusán Kedves Elvtársak, Kedves Barátaim! Az európai szocialisták visszatértek! Újra választásokat nyerünk Európában. Az inga ismét balra lendül. Az előző prágai kongresszusunkon, 2009-ben nehéz időket éltünk át. Súlyos veszteségeket szenvedtünk az európai választásokon. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, MSZP, Nemzetközi | Szóljon hozzá most!

Európa Parlamenti Hírlevél

Herczog Edit EP képviselő jóvoltából elérhető legfrissebb hírlevele. Sok szeretettel ajánljuk mindenkinek akit érdekelnek az alábbi témák: Az azeri kiadatási ügy politikai kérdés; A válságban még fontosabb az energiahatékonyság; Nyári történések; Képgaléria. Az Adobe Reader programmal olvasható PDF dokumentum itt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: EU Parlament, Magyarország | Címke: , , | Szóljon hozzá most!