Lazók Zoltán – polgármester jelölt

Tisztelt Választópolgár!

Lazók Zoltán

Oroszlányi születésű vagyok. Ez az a város, ahol felnőttem, ahol megkezdtem tanulmányaimat, ahol családot alapítottam, vállalkoztam, dolgoztam, és ez a település az otthonom ma is.

Általános iskolai tanulmányaimat követően kerültem az esztergomi Bottyán János Finommechanikai és Műszeripari Szakközépiskolába, majd érettségi után a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki karán diplomáztam, ahol később mérnök továbbképzésen, valamint folyamatirányítási szakmérnök-képzésen vettem részt.

Közel tíz éven keresztül vezettem az Oroszlányi Szolgáltató Zrt-t. A társaság ez idő alatt pár tízmilliós kis cégből többmilliárdos vállalat lett. Tevékenységünket olyan nagyberuházások jelzik, mint a szennyvíztelep rekonstrukciója, az Iskola úti épület, valamint a Szakrendelő teljes felújítása, a Tópart úti lakópark építése, a város intézményeinek energetikai felújítása, az uszoda rekonstrukciója, vagy a városi távhőrendszer szolgáltatói szétválasztása.

2014-ben az oroszlányiak bizalmából nyertem el a polgármester szolgálatot. Nem tisztséget, hanem szolgálatot, mert meggyőződésem: a település vezetőjének mindenkit egyformán kell szolgálnia, legyen az illető bármilyen nézetű, vagy beállítottságú.

Azt gondolom, az elmúlt öt év bizonyította, hogy egy jó csapattal a hátam mögött sikerült élhetőbbé, biztonságosabbá, szebbé tenni Oroszlányt. Gondoljon csak a posta mögötti terület rehabilitációjára, az óvodák komplex fejlesztésére, az út és járdafelújítási programra, a Bányászati Múzeum attrakciófejlesztésére, a Sportcsarnok beruházásra, Népek barátsága utca-Irinyi J. utca tengelyében lévő területek rehabilitációjára, vagy a Petőfi udvari épületek korszerűsítésére – hogy csak pár példát említsek.
A 2014-2019-es önkormányzati ciklus végéhez közeledünk. Azt gondolom mindannyian egy jobb, otthonosabb élet reményében vágtunk neki a most véget érő időszaknak 2014-ben. Azt akartuk, hogy magunk és utódaink büszkék legyenek Oroszlányra, az összes itt élő polgárra.

Azt szokták mondani: az ember akkor van jó helyen, hogyha valami haszna van. Szeretném hinni, hogy az elmúlt öt évben a hasznára váltam Oroszlány közösségének. Alapos városirányítási és közigazgatási tapasztalatra tettem szert, és reményeim szerint folytathatom csapatommal a megkezdett munkát. Nem a baloldali, vagy a jobboldali érzelműeknek kedvezve, hanem mindenki boldogulására!

Ezért kérem, hogy támogasson szavazatával engem, és az OLPK képviselő-jelöltjeit.

Lazók Zoltán
polgármester jelölt

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.