Székely Antal – képviselő-jelölt (2. VK.)

Tisztelt Választópolgár!

Székely Antal

Székely Antal vagyok, nyugdíjas magyar-történelem szakos tanár. 1952, azaz születésem óta élek Oroszlányon, ahol az általános iskolát és a gimnáziumot is végeztem. Feleségem nyugdíjas pedagógus, ő is Oroszlányon tanított. Fiam is tanár, ő Győrben él családjával, felesége orvos. Egy hét éves leány unokám van.

A tanárképző főiskolát Egerben végeztem el 1984-ben magyar-történelem szakon. Az egyetemi diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen kaptam magyar kiegészítő szakon, és a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatás vezető szakán közoktatás vezetői diplomát is szereztem. 1985-től tanítottam a helyi Eötvös Loránd szakképző iskolában, ahol 1987-2011-ig igazgatóhelyettes voltam.

Az önkormányzati munkában 1994-től veszek részt, 1994-1998-ig polgármesterként, 2002-2010-ig alpolgármesterként, jelenleg települési képviselőként, ill. 2015-től a Művelődési, Oktatási és Sportbizottság elnökekén. Tagja vagyok a városfejlesztési, ill. a pénzügyi bizottságnak is. Az MSZP Oroszlányi Szervezetének 2002 óta vagyok az elnöke.

Polgármesterként részt vehettem az ipari parkunk építésében, megbízatásom idején kaptuk meg az Ipari Park címet. Az iparszerkezet átalakítása mellett az intézmények önállóságának megteremtése, a csatornázás befejezése, a gáz bevezetése, a bányászat utáni időszak nehézségei jelentették a legnagyobb kihívást. A város programját azóta is minden időszakban sikeresen teljesítettük.

Választókerületemben az elmúlt öt évben újult meg a posta környéke, a Rosenberg utca, felépült az új sportcsarnok. Jelenleg a Népek barátsága út felújítása, a Dózsa György út és az Irinyi utca közötti szakasz átépítése, a környék rendezése folyik. A régi Ady mozi elbontásával egy új tér kialakítása vált lehetővé. A Béke szálló átalakításával, az Arany János iskola járási és kormányzati központtá válásával a környék újra a régi városrész központja lett.

Városvezetőként, képviselőként arra törekedtem, és a jövőben is azt szeretném, hogy az önkormányzati munkában várospolitikai és ne pártpolitikai döntések szülessenek!
Szeretem a városunkat. Hozzuk lendületbe Oroszlányt!

Székely Antal
képviselő-jelölt

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.