MSZP kategória bejegyzései

Ugrik a nyúl

Előző cikkünkben írtunk arról, hogy Oroszlány város baloldali városvezetése az idei évi költségvetésben havi 10.000 Ft cafateria-t biztosított azoknak az állami közalkalmazottaknak, akik a KLIK alkalmazásába kerültek. A 2015. februári képviselőtestületi ülés végén Vargáné Vojnár Katalin (FIDESZ) bejelentést tett, mely szerint egyeztetett Czunyiné Bertalan Judittal, a térség országgyűlési képviselőjével és már kész is a szerződésminta, ami alapján el fog jutni a támogatás az oroszlányi pedagógusokhoz. Ennek mi is örülünk, hiszen a cél az volt, hogy a városban dolgozó közalkalmazottak részesüljenek egyenlő bánásmódban. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, MSZP, Oroszlány | Címke: , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Felmentették a polgármestert

Ma már szinte bizonyossá vált, hogy bizonyos felsőbb elvárásoknak kellett megfelelniük a 2010-es választások győzteseinek, ha baloldali városvezető ellen szerezték meg a voksok többségét. Így volt ez Miskolcon, Komáromban és persze Oroszlányban is. De a legjobban szegény Schwartz Béla ajkai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, MSZP | Címke: , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Ez a városod, vagy csak a lakóhelyed?

Talán vannak olvasóink között olyanok, akik – mint régi internetezők – emlékeznek még arra a kb. tíz évvel ezelőtti diskurzusra az egyik városi fórumon, hogy igazán város-e Oroszlány, vagy csak a bánya miatt az ország számtalan településéről érkezők ideiglenes lakóhelye? Hogy milyen itt lokálpatriótának lenni, van-e egyáltalán véleményformáló értelmiség? Szóval ilyen csacskaságokról folyt a vita a világhálón, s mindez most azért jutott eszembe, mert órákig nézegettem, hasonlítgattam a választás oroszlányi szeletét és eredményeit. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Komárom-Esztergom megye, MSZP, Oroszlány | Címke: , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Búcsú Horn Gyulától

Mély megrendüléssel értesültünk az MSZP egyik alapítójának, máig meghatározó elnökének, a Magyar Köztársaság volt miniszterelnökének halálhíréről. Osztozunk a család gyászában, nemcsak párttagjaink, hazai tisztelői, hanem a nemzetközi baloldali értékközösség nevében is. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, MSZP | Címke: , , , , | Búcsú Horn Gyulától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Évértékelés

Budapesten a Sportarénában 2013. március 09-én az MSZP megtartotta „Évértékelő” rendezvényét. A rendezvény szószólójának Mesterházy Attila pártelnöknek teljes beszéde elérhető az MSZP hivatalos Youtube csatornáján. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, MSZP | Címke: , , , , | Szóljon hozzá most!

MagyarországMA

Az MSZP a választásokra készülve, a valóságot bamutatandó elkészített egy „MagyarországMA” kampányfilmet. A film célja bemutatni – a kormánykampányban megjelentekkel ellentétben –, hogy milyen állapotban is van ma hazánk. A második Orbán-kormány megalakulása eltelt három évben nem mi, magyarok lettünk rosszabbak, nem a képességeink, hanem az előnyeink fogytak el. A kormányunk lett rosszabb és vele az ország olyan, ahol nehezebb élni. A mi dolgunk most azt, hogy kiderítsük, mi történt velünk, mi a baj, min és hogyan kellene változtatni – tudhatjuk meg a 18 perces videóból. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, MSZP | Címke: , | Szóljon hozzá most!

Mesterházy Attila Oroszlányon

Mint az talán sokak által ismert, 2013. január 14-én Mesterházy Attila az MSZP elnöke volt a vendége az oroszlányi Közéleti Klub januári fórumának. A pártelnök előadásának teljes anyaga megtekinthető az Youtube videó-megosztón. Javasoljuk azoknak is megnézni a videót, akik a rossz időjárás miatt sajnos nem tudták élőben meghallgatni az MSZP első számú vezetőjének mondanivalóját. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: MSZP, Oroszlány | Címke: , , | Szóljon hozzá most!

Hamisítás és gyalázkodás?

Aláírást hamisított és megfagyott áldozatokon élcelődött az oroszlányi Fidesz A Fideszes önkormányzat lapja „(f)agyhalottaknak” nevezi a lakásukban kihűlt embereket

Az MSZP feljelentést tesz, mivel a Fidesz helyi csoportja rágalmazó szórólapot adott ki, a kormánypárti vezetésű önkormányzat újságjában pedig hamisított közlemény jelent meg szocialisták nevében. Ennek során különösen ízléstelen, hogy a helyi Fidesz a fagyhalált szenvedett embereken alpári módon gúnyolódik, és hamis állításokkal rágalmaz. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Magyarország, MSZP, Oroszlány | Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , | Szóljon hozzá most!

Mesterházy Attila előadása

A Közéleti Klub szervezésében 2013.01.14-én (hétfő) 17:00 órától Mesterházy Attila a Magyar Szocialista Párt elnöke tart előadást az oroszlányi Kölcsey Ferenc Művelődési Központ színháztermében. Mindenkit szeretettel várnak a rendezők! Részvételi szándékát itt jelezheti a rendezők felé!

Kategória: Komárom-Esztergom megye, MSZP, Oroszlány | Címke: | Mesterházy Attila előadása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megújul az MSZP arculata (is)

Új arculatot kap a Magyar Szocialista Párt. Az európai szociáldemokráciákba szervesen illeszkedő új, dinamikus arculat elemeit mutatta be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke. A hosszú hónapokon át tartó tervezés koordinátora Baja Ferenc volt. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: MSZP | Címke: , | Szóljon hozzá most!