Hátas, hátas hátán

Hááááát? Ekkora marhaságot régen hallottam. Méghogy polgármesterünk Krisztusi alázattal veszi tudomásul a tényeket! Erre már valóban illik a minősíthetetlenség jelzője, miközben a néző sorra dobja a hátasokat. De haladjunk sorjában.

Érdekes, hogy Takács Károly, mint elnök mennyire betartja az SZMSZ előírásait, amikor az ellenzéki politikusok hozzászólásával kapcsolatosan értelmezi azokat és milyen feledékeny, amikor politikusként 20-30 perces hozzászólásai vannak az egyes napirendi pontokhoz, akár egy-egy napirendnél többször is, erősen túllépve ezzel a kétszer 3 perces hozzászólási lehetőséget. Régen láttam már ennyire kettős mércét alkalmazni hónapról, hónapra valakitől.

Az is arcpirító volt, hogy a hagyományosan első napirendi pont (Két ülés közötti események), miként került az ülés végére, arról nem is beszélve, hogy a hazugsággyár működését világossá tevő 75. pont a nyilvános előterjesztések között nem is jelent meg. Ugyanis az helyben került kiosztásra. A ponthoz fűzött polgármesteri szóbeli kiegészítésbe pedig tényleg ne menjünk bele, mert akkor komolyabb problémák is lehetnek, ahogy azt egyébként Takács Károly is kezdi már kapizsgálni.

De van itt más is, ami pedig már tényleg nem játék: ez pedig a szavahihetőség. Hála a technikának, ma már szinte minden szó, gondolat, értékelés nyilvánosságot kap, ami elhangzik a testületi ülésen, így az is, amikor polgármesterünk azt állítja: az ügy során nem tartottak csinnadrattát, sajtótájékoztatót. (Az első videóban 21:10-nél.) Mi azonban mellékelünk egy másik felvételt is. Ebben, kezdésként Takács Károly a fideszes karéj kellős közepén helyet foglalva nyitja meg azt a bizonyos sajtótájékoztatót, amit állítása szerint meg sem tartottak.

Szóval, jöhetnek a hátasok!

1: 2012. szeptemberi testületi ülés
2: 2011. júliusi Fidesz sajtótájékoztató

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Hátas, hátas hátán bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?