Meddig tűrsz még!?

Belügyminiszter! Kormány! Jogállam!

Meddig tűrsz még?! Mi kell még ahhoz, hogy határozottan és keményen leszámolj az egyértelműen törvénytelen és a lakosságot megfélemlítő védelmi egységek szervezkedéseivel? Meddig engeded meg, hogy tért nyerjenek nyilvánvalóan betiltásra érdemes szervezetek? Hová vezet ez az arcátlan arrogancia, amellyel megtévesztik az embereket? Miért engeded meg, hogy lejárassák az közbiztonság megteremtésére hivatott állami szervezeteket? Mikor érjük el már végre, hogy honfitársainkat ne zaklathassák az igazságtevésre, a védelemre önjelölt lúzerek, lumpen elemek?

Valamikor valaki azt mondta, hogy vigyázni kell a szellemmel, mert ha kiengeded a palackból, annak beláthatatlan következményei lesznek és nehéz lesz visszatuszkolni. Ennek már látható jelei vannak, s ha nem lépsz, azzal népednek ártasz.

Mit kellene tenned? Például elöl járni jó példákkal. Példát mutatni, példamutatóan viselkedni, jó törvényeket hozni, felemelni népedet, hogy ne aggódjon a mindennapok gondjaiért, a jövőjéért, a gyerekeiért. Betartani és betartatni a törvényeket.

A röpcédulájukon azt írják többek között „ Amikor vetsz és mások aratnak …”. Bizony ez előfordul. De nem csak a kiskertekben, sőt …! Amikor az állami földeket nem az arra érdemesek kapják, amikor érdemtelenül óriási jövedelmek vándorolnak érdemtelenek zsebébe, amikor a pofánkba hazudnak a szóvivők, amikor a gazdagok gazdagodnak, a szegények szegényednek, amikor egyre rosszabb lesz, akkor hajlamosak vagyunk azt remélni, hogy nem Te, hanem mások majd segítenek rajtunk. Véleményem szerint nem ezek a hordák.

Meddig tűrsz még?!

Kategória: Magyarország, Oroszlány | A közvetlen link.

Meddig tűrsz még!? bejegyzéshez 3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?