Köszike Fideszke!

Úgy látszik Takács Károly és társai valóságértelmezése teljesen talajt vesztett az általa és „alpogármestere” – vagy tanácselnök helyettese, ahogy ő hívatja magát, nem is tudom melyik rosszabb – által tett feljelentgetés és panaszkodás dömpingben, a nagy vagyoni hátrány okozásként elhíresült politikai rágalomhadjárat kapcsán.

Az a tény hogy a polgármester a nagy nyilvánosság előtt hazudik, vagy csak amnéziás rohamának köszönhetően kóros emlékezetkiesésben szenved (lásd korábbi cikkünk) már mindenki számára egyértelmű. De az mindent visz, mint a piros hetes, hogy saját alkalmatlanságuk és dilettantizmusok bizonyítékaként minden az üggyel kapcsolatos hivatalos anyagot politikai oldalaikon közzétesznek.

Vagyis nyilvánosságra hozzák a nyomózó hatóság (megyei rendőr-főkapitányság) nyomozást megszüntető határozatát, amely részletesen választ ad a feljelentgetők által tételesen felsorolt koholt vádakra. A részletes válaszban igazságügyi szakértők, érintettek és a tanulmányt készítő American Appraisal szakértői által tett vallomások olvashatóak, amelyből egyértelműen kiderül, hogy miért is szüntette meg a hatóság a nyomozati eljárást.

Szintén nyilvánosságra hozták a fideszesek a főügyészség elutasító határozatát is, amelyből nem csak az derül ki, hogy a benyújtott panasz érdemben teljesen alaptalan, hanem az is, hogy nyolcig sem képes elszámolni a polgármester és annak helyettese. Pedig szerintem kettőjüknek együtt bizonyára megvan a „nyóc” általánosa. Így nyolcig elszámolni nem lenne olyan nagy feladat. De sajnos még sem megy nekik. Ebből következően érdemlegesség ide, vagy oda egyszerűen képtelenek voltak időben megkifogásolni a nyomozó hatóság megszüntető határozatát, így a főügyészségnek már csak emiatt is el kellett utasítania panaszukat.

Ha összeesküvés-elmélet hívő lennék, akkor most bizonyára ott motoszkálna az agyamban, hogy nem a nyolcig elszámolás okozhatott gondot városunk két mesterének, hanem valami más. Esetleg arra gondolhatnék, hogy a nagy leégést próbálták valahogy kompenzálni. De komolyan nem mertek a dologba belevágni, mert még a végén két hatóság is „kikosarazta” voltan őket? És azért két helyről azt kapni, hogy …, az azért már tényleg nagy égés lenne. Így jobb híján maradt a határidőn túli panaszkodás esete, amit ha elutasítanak, akkor még mindig mondhatjuk, hogy … Ha összeesküvés-elmélet hívő lennék, akkor most nagyot röhögnék ezen a logikán!

Az említett dokumentumok elérhetőek a Dokumentumok menüpontban.
Kellemes olvasgatást és jó szórakozást mindenkinek!

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Köszike Fideszke! bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?