A Magyar föld nem eladó!

Izé… Na jó, csak vicceltem…

Skizofréniában állami szinten az a mondás járja: A Magyar föld nem eladó! Vérrel öntözött, turul-látta szent anyaföldünk, Matolcsi garabonálta rögeink, Simicska hűbérbirtoka nem eladó! A régió modern, Közgépesített éllovasa Magyarország, az atomkori lovas-tengerész dicső hona nem áru! Keresztény Szent Koronánk megvédtük a pogány sámán táncával!

Ma már Alaptörvény szintjén garantáljuk, hogy minden Magyar testvér szavazhat kormányunkra, még a diaszpórában sínylődők is!

Csak az adósság… a nyamvadék, korhadó Nyugat liberál-bolsevik-IMF-bankdiktatúra pénze, az a baj, azt vissza kell adni, így támadják édes Hazánk, Mária országát! Az Önkormányzatokat,a hűséges Önkormányzatokat megsegítjük, s így túlélik e vészterhes időket. Ezért Pártunk, és Kormányunk részéről született egy kiváló megoldási javaslat.

A javaslat lényege egyébként az, hogy aki 250 ezer euróért, mintegy 70 millió forintért államkötvényt vesz, az megkapja a magyar állampolgárságot. Szarvas polgármestere, aki a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának is a tagja hozzátette: Rogán Antal úr és én is a magyar-kínai társaság, az Interparlamentáris Unió tagjai vagyunk. Sok tárgyaláson vettünk részt kínai vezetőkkel, üzletemberekkel, „ők küldték felénk ezt a kérést. Arra, miszerint ezzel váltanák ki a remélt IMF-hitelt, Babák Mihály úgy reagált: „ilyen mély összefüggést kár keresni”, most még nem is kalibrálható, hány kínai üzletember szeretne így letelepedni.

Az ötlet nem rossz, csökkenő népességünk ismét növekedésnek indul, a rizsfogyasztás fellendül, s talán nemsokára nem tizenöt millió, hanem milliárdos nagyságrendben lehet számolni a Magyar szavazókat. Talán a narancs mellé bejön a mandarin is, de nem baj, mindkettő citrusféle. S ami a fő: mindkettő sárga.

Ezek a leendő állampolgárok nyilván csak előzetes regisztráció után szavazhatnak, mint minden állampolgár? Azt hiszem, állampolgár, és állampolgár között nem lehet különbség… De akkor vásárolhatnak Magyar földet is, nem? Akkor a Magyar Haza mégis eladó? Rosszabb! Ajándékba adják, igaz, nem európainak, azok úgyis csak korhadnak. Ezért európai ne vegyen földet nálunk, csak kínai. S hogy miért ajándék? Egyszerű: Mert az Államkötvény egy, az Államnak nyújtott kölcsön, amit vissza kell fizetni. És mint minden kölcsönt, ezt is nyereséggel adjuk vissza. Mégpedig nekünk, magyaroknak, szittyáknak, ‘turulbanszületett’ narancsosoknak, meg úgy általában mindenkinek terhe ez. Hát így van ez…

Ördög László,
magnélküli mandarint minden mennyiségben vásárolok
adómentes pálinkának!

A bejegyzés kategóriája: Magyarország
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?