Nemzethy gondolkodó leszek!

NemzethyElől-hátul 4 színű szita nyomattal, 100% pamutból készül, és „Nemzethy gondolkodó” feliratot visel az a póló, amit bárki megvásárolhat mostantól a shopline weboldalán. Mint látható a ruhadarab a Nemzeti Dohányboltok világára hajaz, de amiért billentyűt ragadtam, csak perifériásan kapcsolódik a divathoz, annál inkább a lenyúláshoz.

Mint az kishazánkban az utóbbi időben immár napnál is világosabb, a hatalom a rendszer csókosainak a legkülönbözőbb módon próbálja meghálálni hűségüket, hogy csak a földmutyiról, a beruházási mutyiról és a hirdetési mutyiról tegyek említést, s persze a hosszú sorból nem maradhat ki a trafikmutyi sem.

Mint arról portálunkon már több alkalommal beszámoltunk, Oroszlányban is – miért is lenne kivétel – jó pár rendszercsókos kapott lehetőséget a nemzet dohányboltjának üzemeltetésére. Ezzel kapcsolatban augusztusban azon „füstölögtem”, hogy az addig 800 forintba kerülő kedvenc cigim alatt már 820 Ft díszeleg a polcon, alig pár hét múlva 860, majd ismét kis idő múlva 900 Ft.

Bár a trafik alkalmazottja azzal vígasztalt, hogy lesz ez még drágább is, nem hittem neki – egészen a mai napig. Mától 960 forintért mérik a füstölnivalómat. Fél év alatt 20%-os emelés azért, hogy én finanszírozzam például Papp Péter alpolgármester-frakcióvezető-képviselő-OKÖ Zrt felügyelő bizottsági elnök-FIDESZ csoport elnök-Nemzeti Értéktár Bizottsági elnök-kocsmáros-trafiktulajdonos gondtalan jövőbe vetett hitét, hát azért ez már húzós!

Azt hiszem két dolgot mindenképpen meg kell tennem: valódi „Nemzethy gondolkodó”-vá kell válnom, s keményen elgondolkodni a dohányzásról való leszokásról az egészséges életmód jegyében.

A bejegyzés kategóriája: Magyarország, Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?