Adomány a rászorultaknak

LazokZoltanKözel kétszázezer forintnyi adományt gyűjtöttek össze az elmúlt napokban az oroszlányi Közéleti Klub aktivistái. A karácsonyra szánt ajándékokat Torma Lajos települési képviselő, valamint Lazók Zoltán, az OSZ Zrt. volt vezérigazgatója adta át csütörtökön két városi intézmény első emberének.

Mátics Katalin a szociális szolgálat vezetőjeként az általuk gondozottak és ellátottak nevében köszönte meg az elsősorban téli ruházatot és lábbeliket tartalmazó csomagokat, amik tartalmát a válogatást követően osztanak ki a rászorultaknak.

Mátics Katalin és az adomány átadók

Mátics Katalin és az adomány átadók

A Brunszvik óvodában Benyiczki Ágota a városi gyermekintézmények vezetője fogadta a kéttagú küldöttséget. Ide a sok-sok játék mellett mesekönyveket és műsoros CD lemezeket vittek az ajándékozók.

Benyiczki Ágota és az adomány "szállítók"

Benyiczki Ágota és az adomány „szállítók”

Mint azt Lazók Zoltán elmondta: karácsony közeledtével civil és társadalmi szervezetek sokasága kezd adománygyűjtésbe, hogy megkönnyítsék a rászoruló családok, valamint szegénysorban tengődő embertársaik életét az ünnepek idején, azonban a Közéleti Klub aktivistái nemcsak ilyenkor kívánnak kampánygyűjtéseket szervezni, hanem rendszeressé, folyamatossá kívánják tenni a segítségnyújtást.

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?