Időhúzás, sárgalap!

sargalapAz MSZP Oroszlányi Szervezetének Elnöksége levélben fordult Czunyiné dr. Bertalan Judit (többek között) kormánymegbízott asszonyhoz, melyben jelezte, hogy a jelenleg hatályos jogszabály alapján az Oroszlányban megjelenő Új Kéthetes című kiadvány felelős kiadója kapcsán összeférhetetlenség áll fenn. Takács Károly ugyanis nem lehet polgármesterként felelős kiadó is.

A Fidesz képviselőjelöltje válaszolt is a levélre, persze gondosan kivárva a törvényben szereplő maximális határidőt. A jogszabály állásfoglalásmegsértését illetően a (többek között) kormánymegbízott asszony az önkormányzati törvényt idézte, és jelezte, hogy állásfoglalást kért a Médiahatóságtól.

Érdeklődve várjuk, hogy meddig lesz nyújtva a rétes, ugyanis ilyen eset már történt Pest megyében. Ott azzal végződött, hogy a közpénzből, törvénysértő módón megjelenő kiadványt meg kellett szüntetni. Oroszlány színvonaltalan, törvénysértő, közpénzből megjelenő postaláda-tölteléke mikor jut erre a sorsa?

Vajon lesz olyan bátor Czunyiné dr. Bertalan Judit a térség jelenlegi országgyűlési képviselője, kormánymegbízottja, megyei útbiztosa (bizony ő mind egy személy, és a címekért járó fizetést is egy személy kapja), hogy betartsa az általa megszavazatott törvényt? Vagy gyáva módon elhúzza a dolgot a választásokig, és az oroszlányi Fideszt és saját magát még pár hónapig törvénytelenül közpénzen reklámozza?

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Időhúzás, sárgalap! bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?