Megvan a néger!

pmjDöntöttek! Vargáné Vojnár Katalin lesz a Fidesz helyi csoportjának polgármesterjelöltje – olvasható a közösségi portálon. Tehát már biztos, hogy Takács Károly befejezte, ami őszintén szólva melegséggel töltheti el a szíveket, mert sokakkal egyetértve a mi Károlyunkra úgy tekinthetünk, mint a Fidesz büntetésére, amiért 2002-2010 között balos vezetést választottak maguknak Oroszlány lakói.

A találgatás már hetekkel ezelőtt megindult: Vargáné Vojnár Katalin, Gyuga Mihály és Kovácsné dr. Trázsi Csilla neve röpködött a levegőben. Egyik jobb, mint a másik! Persze a végső döntést nem kis hazánkban hozzák meg, hanem a Fidesz központi laborjában, s tulajdonképpen tök mindegy, kis is lesz személy szerint a fideszes polgármesterjelölt, mert az érdemi irányítás – mint eddig is, a mi trafiktulajdonos, alpolgármester, felügyelő bizottsági elnök, melegkonyhás Papp Péterünk kezében összpontosul. Azaz, csak kell egy néger, aki színleg viszi a város ügyeit. Eddig ez Takács Károly volt, most pedig Vargáné Vojnár Katalin lesz, már ha még egyszer ezt a trükköt le lehet tolni Oroszlány lakóinak torkán.

No, de miért nem a mi Péterünk aspirál a nagy vezető címre? Talán emlékeznek, 4 évvel ezelőtt már megpróbálta – nem sikerült. De ez már egy másik történet, mint ahogyan az is: hogyan lesz az egykor MSZP által támogatott önkormányzati képviselőből fideszes polgármesterjelölt.

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?