Molnár István

Beosztás.....: elnökségi-, bizottsági tag
Bizottság....: Művelődési, oktatási és sport
E-mail.......: molnaristvan@mszp.hu
Telefon......: +36 (30) 552-2707

1986-ban születtem Székesfehérváron. Párommal 2009 óta élek Oroszlányban, 2013-ban született fiúgyermekünk, Molnár Gergő István.

Gyermekkoromat egy Fejér megyei faluban, Nagylókon töltöttem. Érettségit 2005-ben a veszprémi Lovassy László Gimnáziumban szereztem, az Arany János Tehetséggondozó program első évfolyamában. A középiskola után tanulmányaimat a győri Széchenyi István Egyetemen folytattam, ahol 2010-ben Gépészmérnök BSc, Járműgépész diplomát szereztem. Tanulmányaimat pedagógiai területen folytattam tovább, 2011-ben Mérnöktanár MA- Gépészmérnök abszolutóriumot szereztem.

Egyetemi tanulmányaim alatt lehetőségem volt egy felépítmény-gyártó cégnél dolgozni, nyári gyakorlatom alatt pedig villamos motorvonatok karbantartási rendjét dolgoztam át. Alapító tagja voltam a Szenergy Team-nek, és a Shell Eco-marathon verseny történelmében első magyar csapatként a napelemes kategória különdíjával tértünk haza. A csapatban a villamos hajtás- és napelemes töltőrendszer kidolgozásában tevékenykedtem, BSc-s diplomamunkám is ebben a témában született. Gépészmérnök diplomám megszerzése előtt fél évvel már az oroszlányi Eötvös Loránd Szakközép- és Szakiskolában dolgoztam, ahol műszaki elméleti tárgyakat oktattam.

A közösségi munkámért 2010-ben Pro Auditoribus kitüntető oklevelet kaptam Győr megyei jogú városától, valamint a győri Széchenyi István Egyetem Hallgatói Önkormányzatától.

A közélet, a közösség szolgálata mindig is érdekelt. Középiskolában és az egyetemen is a hallgatói önkormányzatok munkáját segítettem. Egész életemben baloldali gondolkodású ember voltam, a nyílt politikai színrelépést az a folyamat indította el, ami 2010-ben Oroszlányban elindult.

Az MSZP Oroszlányi Szervezetének vezetőségi tagjává 2013-ban választottak. Vállalásomnak megfelelően szeretném képviselni az ésszerű és kiszámítható ifjúság-, valamint oktatáspolitikát városi szinten. Oroszlányi polgárként a helyi értékek megőrzését, új értékek teremtését is feladatomnak tekintem.

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.