Miért nem csodálkozom?!

Érdekes személyiség Nagykőrös polgármestere – olvasható a STOP.hu portálon. Annak idején még a Magyar Szocialista Munkáspártban kezdett politizálni, később SZDSZ-es, majd kisgazda lett, napjainkban pedig fideszes. És nem ez az egyetlen furcsaság vele kapcsolatban.

dr. Czira Szabolcs mottója városának honlapján is olvasható. Az idézet első mondata: „Aki hallgat, azt elfelejtik”. Nos, a polgármester nem hallgat. Vagy legalábbis róla nem hallgatnak Nagykőrös lapjában, az Önkormányzati Hírekben. Abban az újságban, amelynek kiadója a város, felelős szerkesztője pedig maga a polgármester. Aki egyébként a szerkesztőbizottság elnöke is. A lap közpénzből készül, impresszuma szerint ingyenes tájékoztató kiadvány. Hogy miről is tájékoztat, azt már László Ferenc, a helyi önkormányzat MSZP-s képviselője mondta el a STOP-nak.

„Az adófizetők pénzéből kiadott újság gyakorlatilag a polgármester mindennapjairól szól. A június 22-i számban például 9 olyan fotó jelent meg, amelyen ő is rajta van. Hasonlót talán csak Észak-Korea nagy vezetője tesz meg, aki országa ütőerén tartja a kezét. A mi polgármesterünk meg a városén.” – mondta László Ferenc.

Mi is megnéztük a 12 oldalas júniusi számot, hogy magunk is meggyőződjünk arról – a mi polgármesterünknek még van mit tanulnia. Bár ez évben már jóval meghaladta a hetek száma a húszat, a város weboldalán csak hat ez évi szám olvasható (a több mint tízzel szemben) – már aki van olyan mazochista, hogy ezzel tölti idejét. A 4 oldalas hírhalomban csak két fotót találtunk városunk első emberéről az április 9-i számban. A január 30-i számban azonban már 3 képről mosolyog ránk, ami ugye már hasonló eredmény, ha arányosan hasonlítjuk össze a két kiadványt. Röviden: nincs új a nap alatt!

A bejegyzés kategóriája: Magyarország, Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?