Vezér a néphez

Orbán Viktor a parlamentben: Köszönet Magyarország állampolgárainak, hogy így, együtt, eljuthattunk idáig. Álmainkban sem gondoltuk, hogy van ilyen birka nép, aki eltűri azt, hogy milliárdokat kifizessünk Pintér Sanyi, Nyerges Zsolt és a Simicska cégeinek. Megmondom őszintén a magánnyugdíjaknál egy kicsit féltem, mert annak idején a 300 Ft-os vizitdíjért majdnem lángba borult az egész ország, de ezt a 3000 milliárdot is sikerült elvennünk.

Kedves választók! Nem győzök hálálkodni azért, hogy tétlenül nézték, ahogy a gazdaságot és a demokráciát leépítem. Fontos volt az összpontosítás, hiszen a Fideszhez közel álló gazdasági körök hosszú távon akarnak megélni az országból nekik négy év nem tétel, ezért minden igazgatási szintre beültettem a saját emberem. Ezeket a kinevezéseket megelőzte egy kísérlet, de miután láttam, hogy azon sem hördül fel a nép, hogy egy helyesírással hadilábon álló, plagizáló csaló a köztársasági elnök beindulhatott a gépezet. Így lett Szájer feleségéből a bíróságok vezetője, Áderből köztársasági elnök, Polt Péterből legfelsőbb ügyész és így tovább. Korábban már mondtam azt, hogy igyekszünk megkötni a következő kormányok kezét is. Ennek a munkának az oroszlánrésze most jön.

Titkosítani fogjuk a szerződéseket mondjuk 80 évre, hogy a kifizetések folyhassanak tovább, 2014. után is. Addig Budai Gyula majd elsimítja a földmutyikat és felépülnek a stadionok is. Meg hiába szervezik a szakszervezetis tüntetéseket, az új munkatörvénykönyvét végül csak aláírták a szakszervezetek is! Cirkusz van, kenyér meg nem lesz, de tudom, hogy nekem ezt is elnézik!

Még egyszer meg szeretném köszönni azt, hogy az elmúlt két év alatt semmit nem tettek, és kérem még két évig a tétlen bambulásukat!

A bejegyzés kategóriája: Magyarország
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?