Ha nem jó a diagnózis, nem gyógyul meg a beteg

A FIDESZ rosszul diagnosztizál. Nem az MSZP okozta, okozza az ország problémáit. Bármennyire is igyekeznek még mindig, koncepciós ügyeket kreálva, ránk hárítani a felelősséget. Oroszlány esetében a baloldal képviselőit csak a folytatólagosan és következetesen elkövetett vagyon-gyarapítással lehet vádolni.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően most is csak a párbeszéd lehetne a megoldás. Csak a „mindenki vegyen részt a probléma megoldásában” elv hozhatna hosszú távú, megnyugtató megoldást. Csak a párbeszéd során kialakuló, „a közösösen okosabbak vagyunk” alapon lehet hatékony, megvalósítható terveket kovácsolni. Az oroszlányi baloldal felajánlotta ezt, erre jött az a nemtelen megoldás válaszul, hogy kollektíve bűnözőként kezelnek bennünket.

Pedig mi megoldásokat kínáltunk a korábbi bevált eljárásoknak megfelelően a további fejlesztéseket is tartalmazó és olcsó távhőszolgáltatás területén. Az utóbbi 8-12 év során sikerrel működtetett ipari parki beruházások tovább gondolásával munkahelyeket kívántunk teremteni a városban élők számára. A megkezdett helyi vállalkozásokat ösztönző programot magasabb szintre szerettük volna emelni. És a jelentősen átalakított, több területen is sikeresen fejlesztett, önkormányzati tulajdonban lévő szolgáltató társaságot (Oroszlányi Szolgáltató Zrt) a lakossági szolgáltatások területén kívántuk erősíteni, annak érdekében, hogy 2012-es évben is alacsony közműdíjakat biztosíthassunk a város lakosai és vállalkozásai számára. A szennyvízkezelés térségi szintű fejlesztésével szerettük volna erősíteni Oroszlány város térségi szerepét azzal, hogy a szolgáltatás biztonságát is növeljük.

De lehet, hogy éppen ez a konstruktivitás váltotta ki a támadást? Talán elegendően sok ötletet adtunk már?

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?