A bőrvastagodás klasszikus esete

Közeledik a választási időszak és ilyenkor az érdekelteknek, különösen a Fidesz képviselőinek ellenállhatatlan ingere jelentkezik arra, hogy valamit átadjon. Ha tehetnék, reggelente, amikor kilépnek a házuk ajtaján, akkor is ollóval a kézben, trikolór szalagot nyeszetelve indulnának útnak.

A legjobb példa erre most Oroszlányban adódott. Az Április utca felújítása során keletkezett új parkolókat, valamint a Petőfi udvar második tömbjét adta át Lazók Zoltán polgármester. Az átadáson és a polgármester Facebook oldalán is elhangzott, hogy a város ezt a két beruházást saját erőből valósította meg, kormányzati támogatás nélkül. Büszkék vagyunk arra, hogy a posta mögötti rész felújítása után a város egy újabb területét fejlesztjük. A baloldali városvezetés gazdaságpolitikája következtében folyamatosan bővülő ipari parki bevételek pedig ehhez pénzügyi alapot teremtenek.

Az átadáson készült képeket szemezgetve viszont szembetűnhet egy furcsaság. Körzetünk országgyűlési képviselője is szerepel a képeken, szorgalmasan nyeszetelve a nemzeti színű szalagot. Joggal vetődik fel a kérdés: miért is? A legutóbbi nyilatkozata óta végképp elveszünk a gondolatokban, hiszen hosszasan ecsetelte egy interjúban, hogy a választói vélemények kikérésének az a formája, amellyel a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság Oroszlány városának „Utak, járdák, parkolók fejlesztési tervét” készítette, szerinte nem vezet eredményre és felesleges. Ez a koncepció tartalmazza a most felújított szakaszt is. Ezek után odaáll, átvágja a szalagot, és mintha bármi köze is lett volna hozzá átadja az útszakaszt. Lehet, a Fidesz irodába tartott az adófizetők által bérelt Škoda Superb autójával, látta van ott egy kisebb csődület és odaállt, hátha! Ezek után már semmin nem lepődünk meg: van olyan vastag az a bőr, azon a bizonyos testrészen, hogy még egy nyilatkozat is belefér, hogy lám hogy fejlődik a város!

Ezek után felhívjuk a városlakók figyelmét, hogy a lakásfelújítás utáni bulikat, a lakásavatókat, az új járda, kocsifeljáró ismerősöknek való megmutatása során különös óvatossággal járjanak el, hátha a virágágyást összetiporva nemzeti trikolor szalagot feszít ki és vág át teljesen váratlanul és indokolatlanul egy bukott államtitkár.

Lokálisan aktualizálva, átalakítva a Fidesz éppen aktuális plakátját, mi csak annyit mondunk:

Állítsuk meg…

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.