Beharangozó!

Bizony egy ideje csak kapkodjuk a fejünket, hogy mik történnek kis hazánkban és városunkban. Oroszlányban Takács Károlyt választották polgármesternek, aki el is kezdte kiépíteni azt a hatalmi rendszert, ami majd kiszolgálja az ő és köreinek érdekeit. Létrehoztak egy olyan újságot Új Kéthetes néven, mely a kiegyensúlyozott tájékoztatás helyett a polgármester szócsövéül szolgál. Lett egy új televíziónk is, a Vértes TV. Ezeken a csatornákon, amelyek közpénzből vannak fenntartva, olyan híreket vagy álhíreket közölnek a lakossággal, melyek a polgármesternek és udvartartásának megfelelőek. Erősen szelektálnak, csúsztatnak, ahogy nekik megfelel!

A mi célunk ezzel a kiadvánnyal, amelyet a kezében tart, hogy megmutassuk a dolgok másik oldalát is. Hogy ne ideológiától csöpögő híreket olvasson, hanem tényeket. A tények alapján pedig döntse el, hogy melyik félnek van igaza. Nem adjuk a szájába a mondatot.

Haladva a korral internetes felületen is megjelentünk, így ott is elérhet minket, és tájékozódhat a hírekről. Ha esetleg a mi véleményünkkel nem ért egyet, ott hozzá is szólhat a hírekhez. Joggal teheti fel a kérdést, hogy miben különbözünk a városban jelenleg megjelenő médiától. Első körben, és ezt büszkén mondhatjuk, a városban megjelenő médiumok közül nálunk a legkevesebb a „Takács Károly” név per négyzetcenti mutató, és a honlapunk sincsen tele poszter méretű képekkel rólunk, ugyanis mi nem a saját arcképcsarnokunkat és videó tárunkat működtetjük a neten, hanem a híreket tartalmazó honlapunkat.

Annak is tudatában vagyunk, hogy olyan nincs, ami mindenkinek tetszik, de tegyen egy próbát! Ha tényleg érdeklik a város ügyei, akkor felüdülés lesz az általunk összeállított ténybányát olvasgatni.

Kiadványunkat keresse a postaládában!
Kellemes olvasást!

A bejegyzés kategóriája: Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Beharangozó! bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?