Az üdvöske

Örömmel tölt el, hogy mostantól párthíreknek is helyet ad Oroszlány honlapja, s ebbéli örömömet még az sem rontja el, ha többen felhorkannak arra a pofátlanságra, hogy egyesek pártcélokra használják a közpénzeket, a település weboldalát.

Olvasom, hogy Elekes Diána vezetésével Fidelitas szervezet alakult kis városunkban, mintegy féltucat taggal, ami bizonyítja: minden kezdet nehéz. De ki is ez a csinos hölgy, akinek kedvéért még talán magam is belépnék egy dalárdába, vagy hímzőszakkörbe? Nos, ő is Czunyiné dr. Bertalan Judit szűkebb pátriájából, Bokodról csöppent a politika világába, ahol persze nincsenek véletlenek.

Takács és Társa Mérnöki Iroda kapcsolati adatlapja

Elekes Diána a polgármester által gründolt cég, a Takács és társa mérnöki iroda tulajdonostársa a nyilvános cégadatok szerint, melynek jelenlegi ügyvezetője Takács Károly felesége.

Mindezek mellett a Komárom-Esztergom Megyei Széchenyi Programiroda irodavezetője, mely intézmény elsődleges feladata a vállalkozás-, és gazdaságfejlesztés. Ezt a jutalomállást minden bizonnyal eddigi hűséges szolgálataiért kapta meg 2011 novemberében.

Oroszlány képviselő-testületének pénzügyi bizottságába is külsős tagi pozíciót szerzett a fiatal hölgy, aki, mint megtudtuk azzal tette magát emlékezetessé az eddigi üléseken, hogy még egyetlen alkalommal sem volt javaslata, véleménye, sőt, egyetlen hangos mondata sem.

Ja kérem, ha egy karrier egyszer beindul…

A bejegyzés kategóriája: Kistérség, Komárom-Esztergom megye, Oroszlány
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Az üdvöske bejegyzéshez 1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?